Aanvullende diensten

Via ons Service Center heeft u toegang tot de volgende aanvullende diensten:

Bankgarantieservice

Snel, eenvoudig en goedkoop een bankgarantie regelen? Dat is mogelijk via onze bankgarantieservice. Wij regelen dit voor u direct na ontvangst van de betaling, dit kan al voordat de hypotheek definitief akkoord is bevonden. Heeft u nog geen inlogcode? Vraag deze aan via ons Service Center.

Taxatieservice

United Capital kan voor u snel en tegen lage kosten taxatierapporten aanvragen via Fitrex. De rapporten worden eenduidig opgesteld en voldoen altijd aan de normen van de bank.

Voordelen Taxatie via Fitrex

  • laagste kosten
  • Zeer snelle afhandeling
  • Gegarandeerde acceptatie door alle geldverstrekkers
  • Landelijke dekking van taxateurs en bouwkundige specialisten

Inkomensanalyse

Heeft u een hypotheekafspraak voor zelfstandig ondernemer? Of bent u zelfstandig ondernemer? Dan wilt u toch ook vooraf zekerheid over de haalbaarheid van de hypotheek. Dit kan middels de Inkomensanalyse voor ondernemers. U ontvangt per bank een analyse of zij een hypotheek willen verstrekken en met welk toetsinkomen zij rekenen (zowel met als zonder NHG). Ook krijgt u informatie hoe ze omgaan met een eventuele rekening courant verhouding.

Middels sterren wordt de betrouwbaarheid van de uitkomsten aangegeven. Vervolgens bepaalt u bij welke bank u de hypotheek gaat aanvragen; op basis van rente, voorwaarden of voorspelbaarheid van het berekende inkomen. Deelnemende banken zijn nauw betrokken bij het vullen de database. Indien nodig kunt op basis van de analyse een inkomensverklaring aanvragen.

Vragen? Neem contact met ons op